به گزارش تجسمی آنلاین، سمیع آذر همچنین معتقد است که موزه هنرهای معاصر تهران نیازمند بهروز شدن دارد؛ چراکه آثار خارجی موجود در این مجموعه نهایتا به میانه دهه ۷۰ میلادی بازمیگردند و در همان تاریخ متوقف شدهاند.
از زمان تشکیل موزه هنرهای معاصر تهران در سال ۱۳۵۶، بیش از ۴۰ سال میگذرد و در این سالها آثار خارجی به موزه اضافه نشده، اما بر ارزشهای گنجینه ایرانی موزه افزوده شده است. در مجموع بیش از سههزار اثر در گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران موجود است که مجموعه آثار خارجی آن یک دوره ۱۵۰ ساله از امپرسیونیسم تا هنر مفهومی را تشکیل میدهد. در میان آثار خارجی، برخی از آنها جزو آثار گرانقیمت در جهان محسوب میشوند و به نظر مادی و معنوی از ارزش بالایی برخوردار هستند.
علیرضا سمیعآذر، مدیر حراج تهران که در دورهای مدیریت موزه هنرهای معاصر تهران را نیز بر عهده داشت، از جمله افرادی است که بر اهمیت خرید آثار هنری خارجی و افزوده شدن به ارزشهای این گنجینه ملی تاکید دارد و معتقد است که افزایش ارزشهای این موزه میتواند نقش بسیار مهمی در بهبود اقتصاد هنر و معرفی آثار هنرمندان ایرانی به جهان داشته باشد.
او اظهار کرد که «مجموعه آثار موجود در موزه هنرهای معاصر تهران در گذر چند دهه بیش از ۱۰۰ برابر افزایش قیمت داشته است. فکر نمیکنم ما در طول تاریخ در هیچ زمینهای تجارتی انجام داده باشیم که طی این مدت به ارزش ۱۰۰ برابر رسیده باشد».