شناسه خبر : 48884 1403/07/07 12:03:58

تکرار حمله فعالان محیط زیست به تابلوی ونگوگ

تابلوهای نقاشی معروف «آفتاب‌گردان‌ها» اثر «وینسنت ون‌گوگ» بار دیگر هدف حمله فعالان محیط‌زیستی قرار گرفت.

به گزارش تجسمی آنلاین، سه فعال محیط‌زیستی ساعاتی پس از حکم زندان سایر فعالان محیط‌زیستی به دلیل حمله به نقاشی «ون‌گوگ» در سال ۲۰۲۲، به دو مورد از نقاشی‌های «آفتاب‌گردان‌ها» اثر «ون‌گوگ»‌ که در گالری ملی لندن نگهداری می‌شوند، سوپ پرتاب کردند.

«رویترز» نوشت،‌ معترضان در روز جمعه سوپ گوجه‌فرنگی را روی نقاشی «آفتاب‌گردان‌ها» که در گالری ملی لندن نگهداری می‌شود و دو سال پیش نیز هدف حمله اعضای دیگر این گروه از معترضان قرار گرفته بود، پرتاب کردند. معترضان همچنین در روز جمعه بر روی یکی دیگر از تابلوهای مجموعه «آفتاب‌گردان‌ها» که برای یک نمایشگاه موقت از موزه هنر فیلادلفیا به گالری ملی لندن امانت داده شده است نیز، سوپ پرتاب کردند.

مسئولان گالری ملی اعلام کردند که این سه نفر دستگیر شده‌اند و به نقاشی‌ها نیز آسیبی وارد نشده است.

حمله اخیر به نقاشی درحالی رخ داد، که چند ساعت قبل از آن دو معترض به نام‌های «پلامبر» ۲۳  و «هالند»‌۲۲ساله به جرم پرتاب سوپ گوجه به نقاشی «آفتاب‌گردان»ها در اکتبر ۲۰۲۲ و چسباندن دست‌هایشان با چسب به دیوار زندانی شدند.

در نتیجه پرتاب سوپ در سال ۲۰۲۲، خسارت ۱۰,۰۰۰ پوندی به قاب نقاشی وارد شد. با این حال نقاشی سالم باقی ماند و از روز پس از حمله نیز به نمایش گذاشته شد.

«پلامر»‌ و «هالند» در نتیجه یک دادگاه به ترتیب به تحمل دو سال و ۲۰ ماه زندان محکوم شدند. البته «پلامر» در روز جمعه به سه ماه حبس بیشتر نیز محکوم شد.

معترضان محیط زیستی همچنین پیشتر با پوشیدن لباس‌ و ماسک زرد و استفاده بمب‌های دودزا زردرنگ در خارج ار موزه ملی آمستردام، این مکان فرهنگی را به طور موقت تعطیل کردند.

این نوع از اعتراضات از اواخر سال ۲۰۲۲ و با حمله معترضان محیط زیستی به نقاشی «آفتاب‌گردان‌ها» اثر «ون‌گوگ» با سوپ گوجه‌فرنگی آغاز شد.

معترضان محیط زیستی علاوه بر این به نقاشی «مرگ و زندگی» اثر «گوستاو کلیمت»‌ نقاش برجسته اتریشی حمله کردند و روی آن رنگ سیاه روغنی ریختند. دو معترض بر روی یکی از نقاشی‌های «امیلی کار» نقاش کانادایی که در «گالری هنر ونکوور»‌ نگهداری می‌شود، شیره درخت افرا ریختند و دست‌هایشان را با چسب دیوار چسباندند.

«جیغ» اثر «ادوارد مونک» که در «موزه ملی نروژ» واقع در «اسلو» نگهداری می‌شود، نیز هدف حمله معترضان قرار گرفته بود. مجموعه تابلوهای مشهور «قوطی‌های سوپ کمبل» اثر «اندی وارهول» هنرمند نامدار آمریکایی که در «گالری ملی استرالیا» نگهداری می‌شود نیز توسط معترضان محیط‌زیستی خط‌خطی شده بود. دو فعال حوزه محیط زیست دستانشان را به قاب دو تابلو نقاشی اثر «فرانسیس گویا» که در موزه «پرادو» نگهداری می‌شود، با چسب چسباندند. همچنین گروهی دیگر از فعالان روی شاهکار «ون‌گوگ» سوپ نخود فرنگی ریختند. «دختری با گوشواره مروارید»، شاهکار عصر طلایی «یوهانس ورمیر» در «موزه مائریتشویس» واقع در «لاهه» و نقاشی گران‌قیمت «کومه‌ها» اثر «کلود مونه» نیز هدف معترضان قرار گرفته بودند. حتی «آفتاب‌گردان‌ها»ی مشهور «ون‌گوگ» نیز در امان نماندند و دو زن با حمله به تابلوی گران‌قیمت «گل‌های آفتاب‌گردان» روی آن سوپ گوجه فرنگی ریختند.

تابلو نقاشی «باغ هنرمند در ژیورنی» اثر «کلود مونه» که در موزه ملی سوئد نگهداری می‌شود، نیز سوژه این گروه از معترضان بوده است. پیش‌تر نیز دو زن در استکهلم پس از پرتاب نوعی رنگ به نقاشی هنرمند فرانسوی «کلود مونه» و سپس چسباندن دستان خود به قاب آن دستگیر شدند.

علاوه بر این یک فعال محیط‌زیست برای چسباندن یک پوستر روی یکی از تابلوهای نقاشی «کلود مونه» نقاش نامدار فرانسوی در موزه «اورسی» واقع در پاریس توسط پلیس دستگیر شد.

چندی پیش معترضان محیط‌ زیستی که دست‌های خود را با چسب به تابلو نقاشی «رافائل» چسبانده بودند، به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند. همچنین دو فعال محیط زیستی که گفته می‌شود در گالری ملی هنر واشنگتن دی‌سی روی محفظه شیشه‌ای مجسمه «رقصنده کوچک چهارده ساله» ساخته «ادگار دگا»، هنرمند فرانسوی قرن نوزدهم رنگ مالیده بودند، بازداشت و با اتهامات فدرال روبرو شدند.

دو معترض محیط‌زیستی که به تابلو نقاشی «گاری علوفه»‌ مشهورترین اثر هنری «جان کانستبل» در گالری ملی لندن حمله کرده بودند برای وارد کردن بیش از ۱,۰۰۰ پوند خسارت به این نقاشی به پرداخت جریمه محکوم شدند. همچنین دو فعال محیط زیستی اهل بلژیک که سال گذشته به نقاشی «دختری با گوشواره مروارید» اثر «یوهانس ورمیر» حمله کرده بودند، در یک دادگاه واقع در هلند به دو ماه حبس و یک ماه حبس تعلیقی محکوم شدند.

کلیه حقوق این سایت برای تجسمی آنلاین محفوظ است
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 85173
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2019 www.‎TajasomiOnline.ir, All rights reserved. | Powered by www.dorweb.ir