شناسه خبر : 47702 1403/04/01 16:24:47

نظر پیکاسو درباره نقاشی

برای بسیاری از نقاشان مدرن، کودکان تجربه منحصربه‌فردی از جهان را دنبال می‌کنند که به آنها اجازه می‌دهد سبک بیانی متمایز و صادقانه‌ای را شکل دهند. آنها بر این باور بودند که در این مرحله اولیه زندگی، آنان رابطه‌ای بدون مانع و قضاوت با دنیا دارند، رابطه‌ای که به لطف تخیل خلاق کودکان در آن همه چیز زیبا و جذاب است.

به گزارش تجسمی آنلاین، برخی هنرمندان مدرن از روش‌هایی که کودکان زیبایی‌‌ها را به انتزاعات ساده بدل می‌کنند، الهام گرفته‌اند. یکی از معروف‌ترین آنها پابلو پیکاسو است.

پیکاسو در پانزده سالگی مثل رافائل، یکی از بزرگترین نقاشان تاریخ، نقاشی می‌کرد. او در این زمینه جمله جالبی دارد. پیکاسو گفته بود:

«چهار سال طول کشید تا مثل رافائل نقاشی کنم، اما یک عمر طول کشید تا مثل یک کودک نقاشی بکشم.»

پژوهشی از دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، دلیل این حرف پیکاسو را نشان می‌دهد. نوزادان جهان را اساساً متفاوت از بزرگسالان معمولی درک می‌کنند که در آن حواس به هم می‌پیوندند.

پژوهشگران این تحقیق، کیتی واگنر و کارن آر. دبکینز، مشاهده کردند که رشد اولیه دوران کودکی با “دوره توسعه انبوه و تصاعدی شبکه‌های عصبی” مشخص می‌شود که ممکن است “تجربیات حسی دلخواه در نوزادان را که برخلاف هر چیزی که توسط بزرگسالان معمولی تجربه می‌شود” تسهیل کند. این تجربیات شبیه به وضعیت موجود در برخی از بزرگسالان است که به عنوان سندروم هم‌حسی یا حس‌آمیزی (synesthesia) شناخته می شوند. سینستزیا یک بیماری عصبی است که در آن دو یا چند حواس جسمی ادغام می‌شوند.

کلیه حقوق این سایت برای تجسمی آنلاین محفوظ است
با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شماره 85173
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2019 www.‎TajasomiOnline.ir, All rights reserved. | Powered by www.dorweb.ir