به گزارش تجسمی آنلاین، در این نمایشگاه آثاری از قاسم حاجیزاده، فریدون آو، خسرو حسنزاده، هامون علیپور، سپیده نوری، پیمان شفیعزاده، محسن احمدوند، جمیله پورنیا، مهدی منصوری، بهاره ستاریفر، غزال علیاری، سپیده ذرات، ابولفضل معصومی، پارمیس خوشنویس، فتانه رحیمی، آریا ساعتچی، فرشید ریاحیپناه، پرنیان امیدی، امین عباسی، آرفه آراد، پدرام لسانی، محمد حسنی، فرناز ناصربخت، آلاله صمیمی، ارشیا فاموری، هدی سراج و یزدان سعدی به نمایش در میآید.
در تعریف این نمایشگاه این متن منتشر شده است: بارِ کلامیِ تکواژه "ایرانی" فارغ از تبعیض نژاد و ملیت، حامل هزاران پیام منحصر به فرد فرهنگی است.منحصر به فرد از ابتدا...از انسان نخستین که برخلاف سایر ادیان و اقوام معتقدیم بدون گناه نخستین پای بر زمین خاکی گذاشته و با هدف ترویج عشق و معرفت به استمرار زایش پرداخته، عشق و معرفتی که نسل به نسل با کدهای وراثتیمان منتقل شد و در هر دوره تاریخی نمودی خاص داشت.
اما از نمونههای بارز شخصیتهای ویژه اجتماعی ایرانی میتوان به پهلوان و آیین پهلوانی اشاره کرد. آمیختهای از اندامی ورزیده و مرامی والا ... ورزش به نشان تندرستی و خصایص والای انسانی به نشان صحت اخلاقی.
اما در نسل معاصر... این کدهای وراثتی خاص ایرانی چه نمودی دارند؟ پهلوان جز تصویری خاک گرفته اما قابل احترام در ذهن ما چه شمایلی را جز عدهای بدلکار مثال میزند؟ اندام ورزیده؟ آری اما صرفا برای نمایش و غالبا به زعم عواملی غیر ورزشی.
مرام و جوانمردی؟ آن هم آری، اما تنها برای شعارهای مجازی. ترکیب شعار و و نمایش ما را محکوم به جهان سومی بودن میکند نه انسانی معاصر و پهلوان منش از نسل مشی و مشیانه...."
هر دو گالری ایوان و ایوان دو میزبان این نمایشگاه تامل برانگیز خواهند بود. این گالری در الهیه، خیابان مهدیه، خیابان جبهه، کوچه لسانی، بنبست حمید، شماره ۱ قرار دارد.